.

.

Јулу Пар Куки За Кревање Тегови Зафати За Вежбање Теретана Анти-Лизгачки Ремени За Поддршка На Зглобот за Трчање, Гимнастика, Танц и Други Спортови.

Јулу Пар Куки За Кревање Тегови Зафати За Вежбање Теретана Анти-Лизгачки Ремени За Поддршка На Зглобот за Трчање, Гимнастика,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

[Прилагодлив Штитник За Зглоб] Прилагодлив Уред За Затворање На Кука И Јамка : Ви Овозможува Лесно Вклучување И Исклучување [Антискиден Штитник За Зглоб] Челичен Пластичен Материјал, Цврст, Антискиден, Безбеден И Силен Носивост. [Задебелена Подлога За Колена] Штитник За Зглоб Исполнет Со Сунѓер, Задебелена Лента За Ликвидација : Поудобно За Носење. [Подлога За Колена] Може Да Обезбеди Поддршка За Зглобот, Да Избегне Напнатост И Повреда И Да Му Помогне На Корисникот Подобро Да Ја Сфати Прачката. [Спортска Подлога За Колена] Погодна За Кревање И Кревање, Помагајќи Им На Корисниците Да Вежбаат Побезбедно И Поефикасно. [Прилагодлив Штитник За Зглоб] Прилагодлив Уред За Затворање На Кука И Јамка : Ви Овозможува Лесно Вклучување И Исклучување. [Антискиден Штитник За Зглоб] Челичен Пластичен Материјал, Цврст, Антискиден, Безбеден И Силен Носивост. [Задебелена Подлога За Колена] Штитник За Зглоб Исполнет Со Сунѓер, Задебелена Лента За Ликвидација : Поудобно За Носење.

Други карактеристики

Најдобри понуди