.

.

Четка за печат на веѓи од 4Д за коса, 4D мозочен удар со ултра-тенка четка за веѓи, четка за мултифункционална веѓа, четка за повеќе функции на веѓите, четка за 3Д веѓи, ?

Четка за печат на веѓи од 4Д за коса, 4D мозочен удар со ултра-тенка четка за веѓи, четка за мултифункционална веѓа, четка за повеќе

DEN 126.24

Количина на стоки
Тековен

【4 D четка за печат на веѓи за мозочен удар】 Оваа мулти-функција четка за веѓи идеална за полнење, обликување на очите и примена на маскара Измешајте мазни, линии на течности по трепките или создадете удари со вештачки вештачки мозочни удари со ултра тенка наклонета рамна аголна четка. 【Мултименска четка за веѓи】 Аглиот дизајн на мултифункционалната четка за веѓи, може да помогне да се нацрта веѓата и лесно да се обликува. Четката за печат на веѓи од 4Д за коса не е ограничена на четката за веѓи, таа е исто така погодна за цртање на косата, чаден шминка, буквар за сенка на очите и многу други. 【Лесен за употреба】 Нашите четки за веѓи се флексибилни за работа на помада, гел, крем, нијанса и други производи базирани на восок за пополнување на прелистувачи и тенки и густи форми. Оваа 3 D четка за печат на веѓи за мозочен удар има трајни, ферули, кои можат да ја задржат вашата четка за четка за сила на сјај и трајна убавина модерна. 【Ултра-меки влакна】 Агличката четка за веѓи има меки синтетички влакна дизајнирани за подобро да ги задржат производите за применета мешавина. Пополнете ги прелистувачите со прашок или размачкани очила за очи по должината на лешот за да додадете дефиниција на кој било изглед. 【Создадете беспрекорни веѓи】 Прецизни агли на коса што прават беспрекорни удари на косата и уникатни контури за беспрекорни веѓи. Прецизната глава на четката може да се користи и со прикривач за чистење на прелистувачи по апликација за боење. 【4 D четка за печат на веѓи за мозочен удар】 Оваа мулти-функција четка за веѓи идеална за полнење, обликување на очите и примена на маскара. Измешајте мазни, линии на течности по трепките или создадете удари со вештачки вештачки мозочни удари со ултра тенка наклонета рамна аголна четка. 【Мултименска четка за веѓи】 Аглиот дизајн на мултифункционалната четка за веѓи, може да помогне да се нацрта веѓата и лесно да се обликува.

Други карактеристики

Најдобри понуди