.

.

Lunchbox.com Вежба За Нокти НА Полнење, 35000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Професионална Електрична Датотека За Нокти Акрилна Машина За Педикир За Маникир За Салони За Нокти Пилинг, Ме?

Lunchbox.com Вежба За Нокти НА Полнење, 35000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Професионална Електрична Датотека За Нокти Акрилна Машина За Педикир

DEN 1375.84

Количина на стоки
Тековен

Акрилна вежба за нокти : лесно се отстранува кутикулата, тврдата кожа на стапалата, калусите и болестите на стапалата на природните нокти Полирајте и мелете гел нокти и акрилни нокти. Електрична вежба за нокти : пренослива батерија на полнење, брзо полнење, 10 часа траење на батеријата; прилагодлив 35000 вртежи во минута; лцд-дисплејот ја покажува брзината на дупчење и преостанатата батерија; ниски вибрации, низок шум, без топлина, безбеден. Електричен комплет датотеки за нокти : издржлив метал, тенка, рационализирана рачка за дизајн, нема да се залепи и обезбојува; лесна рачка, удобна за држење; опремена со 6 дупчалки за нокти. Клипот може да се исече во ремен, туника или џеб. [Мултифункционален] : има функции на мелење, полирање, отстранување оклоп, отстранување на мртва кожа и искривување на резба. Погоден е за мелење мувла, сечење, полирање, производство на заби, мелење протези, обработка на ракотворби, резба, мелење, полирање, разни маникир, додатоци и операции за убавина. [Сервис] Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. карактеристика : quesspeed до 0-35000 вртежи во минута, брзото мелење на главата за мелење може да се замени, лесно мелење и менување на употребата насоката на ротација може да се прилагоди, напред/назад, регулирање на брзината без чекори.

Други карактеристики

Rated input:
100-240V 50/60Hz
Rated output:
12V/2A
Speed:
35000RPM (stepless speed regulation) forward/reverse can be switched at will
Battery capacity:
2600mAh
Power:
36W
Weight:
625g
Size:
165*73*35mm
Products include:
Sander x1:
Power x1:
Polishing head x6:
Manual x1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding.:

Најдобри понуди