.

.

Мајкрософт Интелимус Класик-Црна

Мајкрософт Интелимус Класик-Црна

DEN 752.00

Количина на стоки
Тековен

Работа и игри-подготвени земете, фан-омилен жичен дизајн на глувчето, со надграден сензор за следење На Пиксарт, повеќе одговорни копчиња и карактеристични детали Брзо и ефикасно завршете ги бараните задачи со две прилагодливи копчиња за палецот и среден клик. Благодарение на подобрениот животен циклус на активирање на горниот клуч за интензивна, повторена употреба - плус подобрени перформанси на абразија на здолништето за ултра мазен одговор со ниско триење. Ergономски дизајн за часови работа и удобност при игри, плус надграден кабел со плетенка за перформанси без заплеткување и текстура на страничниот клуч за подобрена тактилност. Без приклучок за чекање во брзиот, жичен USB конектор без да чекате Bluetooth да се спари или да барате копче. Исклучително, прилагодливо следење-прилагодете ГО DPI за FPS и RPG игри слично или поставете привремен DPI за брз пристап во специфични сценарија. Лесен за маневрирање, со внимателно пресметана тежина, стабилност и контрола. Елегантен изглед-завршете го вашето искуство со избирање на сопствена опашка светла боја. Копчињата Се Чувствуваат поодговорни и посигурни од кога било досега. Работа и игри-подготвени земете, фан-омилен жичен дизајн на глувчето, со надграден сензор за следење На Пиксарт, повеќе одговорни копчиња и карактеристични детали. Брзо и ефикасно завршете ги бараните задачи со две прилагодливи копчиња за палецот и среден клик. Благодарение на подобрениот животен циклус на активирање на горниот клуч за интензивна, повторена употреба - плус подобрени перформанси на абразија на здолништето за ултра мазен одговор со ниско триење. Ergономски дизајн за часови работа и удобност при игри, плус надграден кабел со плетенка за перформанси без заплеткување и текстура на страничниот клуч за подобрена тактилност. Без приклучок за чекање во брзиот, жичен USB конектор без да чекате Bluetooth да се спари или да барате копче. Исклучително, прилагодливо следење-прилагодете ГО DPI за FPS и RPG игри слично или поставете привремен DPI за брз пристап во специфични сценарија.

Други карактеристики

Најдобри понуди