.

.

Вајлаилантијан Домашни Алатки За Резба На Дрво, 16 ПАРЧИЊА Комплет За Професионални Алатки За Резба На Дрво За Почетници И Професионалци, Лесен за употреба &засилув?

Вајлаилантијан Домашни Алатки За Резба На Дрво, 16 ПАРЧИЊА Комплет За Професионални Алатки За Резба На Дрво За Почетници И Професионалци,

DEN 1540.80

Количина на стоки
Тековен

[Комплетен сет на основни алатки за формирање] овој сет вклучува се што ви треба за мали проекти за обработка на дрво, вклучувајќи 7 алатки за долги вратила, 5 ножеви за кратки дланки, 2 датотеки, 1 камен за мелење и 1 чекан [Разновидни алатки за резба на дрво] алатките За резба Во Домот Лулу се совршени за детали на површината и отстранување на мали парчиња, што ги прави идеални за различни проекти за обработка на дрво. [Висококвалитетен и ergономски дизајн] нашите алатки за резба се остри, издржливи и дизајнирани имајќи ги предвид ergономските принципи за удобно ракување. Плус, вклучениот мелење камен го прави острењето на бриз. [Удобна торба со алатки за платно] Чувајте ги вашите алатки организирани и заштитени со вклучената торба со црно платно, што исто така помага да се спречат случајни повреди при носење. [Лесен за употреба за почетници] Без разлика дали сте нови во обработката на дрво или барате да ги развиете своите вештини, професионалните алатки за резба На Лулу Хоум се лесни за употреба и совршени за усовршување на вашиот занает.

Други карактеристики

Item Type:
Wood Carving Tool Set
Material:
Fraxinus Mandshurica and Steel and Sandstone
Quantity:
16pcs
Usage:
Used for various woodworking turning knives, woodworking carving, wood buckets, woodworking openings
Package List:
12 x Wood Carving Tool1 x Canvas Bag2 x File1 x Whetstone1 x Mallet

Најдобри понуди