.

.

Обвиткан Појас Клип Футрола За Казеологија Нано Поп Случај Случај Не Се Вклучени

Обвиткан Појас Клип Футрола За Казеологија Нано Поп Случај Случај Не Се Вклучени

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Ве молиме запомнете : Оваа футрола е компатибилна само Со Ултра samsung Galaxy S22 во случајот Caseology nano pop Случајот Казеологија Нано Поп не е вклучен во оваа набавка. Футролата За спојување на Ременот е дизајнирана да работи беспрекорно со вашата футрола за да го одржува телефонот на дофат. Футролата е изградена со зајакната поликарбонатна рамка за трајна издржливост. Удобен пристап со нашиот систем за брава со брзо ослободување и ротирачка, вртлива футрола за десна и лева рака. Квалитет на кој може да сметате : Поддржан Од Обвивката Ограничена Доживотна Гаранција. Спакуваните Производи не делат никаква поврзаност со Казеологијата Вградена. Сите референци за брендот Казеологија се само за информативни и компатибилни цели. Ве молиме запомнете : Оваа футрола е компатибилна само Со Ултра samsung Galaxy S22 во случајот Caseology nano pop. Случајот Казеологија Нано Поп не е вклучен во оваа набавка. Футролата За спојување на Ременот е дизајнирана да работи беспрекорно со вашата футрола за да го одржува телефонот на дофат. Футролата е изградена со зајакната поликарбонатна рамка за трајна издржливост. Удобен пристап со нашиот систем за брава со брзо ослободување и ротирачка, вртлива футрола за десна и лева рака. Квалитет на кој може да сметате : Поддржан Од Обвивката Ограничена Доживотна Гаранција. Спакуваните Производи не делат никаква поврзаност со Казеологијата Вградена. Сите референци за брендот Казеологија се само за информативни и компатибилни цели. Безбедна Футрола За Футрола За Казеологија Нано Поп Футрола (Samsung Galaxy S22 Ултра) Клучни Карактеристики : клипот за ремен има цврсто јадро поли-карбонатна рамка И нелизгачка гумена завршница За Зафат засилени челични навртки се користат во секоја точка на стрес за да се избегне премногу вообичаениот замор на пластичниот зглоб Може да се користи со екранот на телефонот свртен внатре или надвор мека филц поставата обезбедува заштита за вашиот внатрешен екран Дизајнот За Заклучување На Врвот Со Безбедно Вклопување Прави Монтирање/Демонтирање На Ротирачки Клип За Ветре За Вертикална или Хоризонтална Употреба Вграден држач за удари за погодно решение за гледање без раце секое купување доаѓа со ограничена доживотна гаранција и поддршка на клиентите.

Други карактеристики

Најдобри понуди