.

.

Електромагнетно тестирање на полето, алатки за откривање? 50UW/CM? Електромагнетно детектор на зрачење, мобилни телефони за домашни уреди

Електромагнетно тестирање на полето, алатки за откривање? 50UW/CM? Електромагнетно детектор на зрачење, мобилни телефони за домашни

DEN 990.40

Количина на стоки
Тековен

Абнормални флуктуации на електромагнетно зрачење во други средини За радиусот на опасност од зрачење на кулата со висок напон. За радиус на опасност од зрачење со користење на бирање на мобилни телефони GSM. За радиусот на опасност од зрачење на јамката непожелна електрична електрична енергија во употреба на електрична енергија. За радиус на опасност од зрачење од сите две електрични приклучоци во употреба на електрична енергија. Абнормални флуктуации на електромагнетно зрачење во други средини. За радиусот на опасност од зрачење на кулата со висок напон. За радиус на опасност од зрачење со користење на бирање на мобилни телефони GSM. За радиусот на опасност од зрачење на јамката непожелна електрична електрична енергија во употреба на електрична енергија. За радиус на опасност од зрачење од сите две електрични приклучоци во употреба на електрична енергија. За радиусот на опасност од зрачење на јамката непожелна електрична електрична енергија во употреба на електрична енергија. За радиусот на опасност од зрачење од сите две електрични приклучоци во употреба на електрична енергија. За радиусот на опасност од зрачење на кулата со висок напон на далекуводот. За радиус на опасност од зрачење со користење на GSM мобилен телефон за бирање. Абнормални флуктуации на електромагнетно зрачење во други средини. Како примарни алатки за откривање за сите видови на електромагнетно зрачење за заштита на зрачење. Не само што може да го мери електромагнетното зрачење од домашните уреди и компјутерите, туку и да го мери зрачењето од мобилните телефони. Лесно е да се работи со лесна операција со една рака, лесен за носење и правење мерење на полето.

Други карактеристики

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electromagnetic Radiation Detector
Material:
ABS
Size:
Approx. 145 x 20 x 20mm / 5.7 x 0.8 x 0.8in
Power Supply:
1.5V(AAA)x 2 (Not included)
Detect Range:
≥ 50uw/cm²
Package List:
 
1 x Electromagnetic Radiation Detector Pen:
1 x Instruction:
Note:
1.To replace the battery in time, so as not to cause the battery aging and liquid leakage, if not, the circuit board will be damaged.:
2. When the voice alarm call before a weakened obviously, please pull out red back cover and replace the battery.:
3. When detected excessive electromagnetic radiation, monitoring pen immediately issued a red flashing light, and the voice alarms continuously, until your environment achieves safe recovery static state detection.  :

Најдобри понуди