.

.

Држач ЗА Шишиња JINYAWEI Надворешна Опрема Држач ЗА Шишиња За Шишиња Со Велосипед Мтб Држач За Шишиња За Планински Велосипед Држач За Шишиња За Велосипеди За Пиење Чаш?

Држач ЗА Шишиња JINYAWEI Надворешна Опрема Држач ЗА Шишиња За Шишиња Со Велосипед Мтб Држач За Шишиња За Планински Велосипед Држач За

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Кафезот за шишиња за велосипеди е погоден за сите велосипеди со дупки за завртки во кафез за шишиња и може да се користи за патни, планински, хибридни, турнеи и електрични велосипеди Дури и ако сте далеку, можете да останете хидрирани и нема да чувствувате жед. Кафезите за шишиња за велосипеди одговараат на повеќето шишиња со вода со стандардна големина, чаши и шишиња за пијалоци. Кафезот за шишиња за велосипеди е погоден само за цевката за седиште или цевката за навалување инсталирана на рамката за велосипед. Користете го испорачаниот клуч за да го поправите кафезот во дупките за завртки на рамката. Ве молиме имајте предвид дека рамката за велосипед мора да користи дупки со навој за да го инсталира кафезот. Ние сме многу сигурни во квалитетот на нашите производи. Ако наидете на некој производ или проблем што не го разбирате, ве молиме контактирајте не навреме. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Кафезот за шишиња за велосипеди е погоден за сите велосипеди со дупки за завртки во кафез за шишиња и може да се користи за патни, планински, хибридни, турнеи и електрични велосипеди. Дури и ако сте далеку, можете да останете хидрирани и нема да чувствувате жед. Кафезите за шишиња за велосипеди одговараат на повеќето шишиња со вода со стандардна големина, чаши и шишиња за пијалоци. Кафезот за шишиња за велосипеди е погоден само за цевката за седиште или цевката за навалување инсталирана на рамката за велосипед. Користете го испорачаниот клуч за да го поправите кафезот во дупките за завртки на рамката. Ве молиме имајте предвид дека рамката за велосипед мора да користи дупки со навој за да го инсталира кафезот. Ние сме многу сигурни во квалитетот на нашите производи. Ако наидете на некој производ или проблем што не го разбирате, ве молиме контактирајте не навреме. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Опис : ова е за сосема нов држач за шишиња монтиран на рамка за велосипеди со прилагодлив дијаметар за неколку големини на шишиња.

Други карактеристики

Material:
plastic
Color:
black
Size:
7.3 x 8.5 x 16.3 cm
Weight:
48g
Applicable bottle diameter:
45 to 86mm
Specifications:
Easy to adjust the size:
Adjustable diameter:
Advanced plastic material:
Light weight and durable:
Suitable for most water bottles:
Keep your bottle secure:
Package Included:
1 x bike bottle holder ( without screw ):
Notes:
Due to different computer screen, the color of the actual items may slightly different from the listing images.:
Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement.:
Please leaving a message before you give the bad feedback, if the products have some problems.:
Thanks for your understanding. :

Најдобри понуди