.

.

PRETYZOOM 2 Пара Силиконски Чорапи Гел Навлажнувачки Чорапи Со Дупки Заштитник За Нега На Стапала Спречување На Плантарен Фасциитис Метатарсалгија Боја На Кожата Голе?

PRETYZOOM 2 Пара Силиконски Чорапи Гел Навлажнувачки Чорапи Со Дупки Заштитник За Нега На Стапала Спречување На Плантарен Фасциитис Метатарсалгија

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Идеални чорапи за спортови на вода или само за употреба во домаќинството Дупки за дишење за ладно носење. Лесен, лесен за носење кога излегувате. Удобно е за носење и полетување, флексибилно и удобно. Висококвалитетни ЧОРАПИ ОД СЕБС, издржливи и меки за носење. Опис предметот е пар едноставни и практични ЧОРАПИ ОД СЕБС, кои главно се изработени од издржлив мек и еластичен материјал за удобно носење. Носењето чорапи, исто така, може да ги заштити вашите стапала од нула и боцкање додека сте дома или на отворено пливање.Карактеристики-Боја : Боја На Кожа,бела, Розова.- Материјал : СЕБС.- Големина М : Околу 19, 3х8, 5х0, 2см.- Големина Л : Околу 21, 1х8, 9х0, 2см.- Висококвалитетни ЧОРАПИ ОД СЕБС, издржливи и меки за носење.- Тоа е погодно за носење и полетување, флексибилно и удобно.- Лесен, лесен за носење кога излегувате.- Дупки за дишење за ладно носење.- Идеални чорапи за спортови на вода или само за употреба во домаќинството.

Други карактеристики

Најдобри понуди