.

.

Исцелен 1 Пар Заштитник На Палецот Заштитник На Ноктите Заштита На Прстите Силиконски Врвови На Прстите Заштита Капачиња За Прсти Силиконски Заштитен Случај Гел К?

Исцелен 1 Пар Заштитник На Палецот Заштитник На Ноктите Заштита На Прстите Силиконски Врвови На Прстите Заштита Капачиња За Прсти

DEN 99.04

Количина на стоки
Тековен

СЕБС Креветчиња со прсти : материјал со силна растеглива и еластична функција. Поддршка За заштита на прстите : ОБЕЗБЕДУВА МОМЕНТАЛНО ОЛЕСНУВАЊЕ ЗАШТИТЕТЕ-Заштитете Ги Прстите од Иритација, Притисок и Триење. Капак На Палецот : Гел Заштитници За Прсти Изработени Од Гел За Одделение, Лесни За Ставање Во Џеб, Лесно Може Да Се Исечат Ножиците За Да Одговараат На Вашите Прсти. Капаци на врвот на прстот : ЗА МАЖИ и ЖЕНИ - Погодни И за мажи и за жени. Перница за прсти : ОБЕЗБЕДУВА МОМЕНТАЛНО ОЛЕСНУВАЊЕ-Прстите Од Иритација, Притисок и Триење. Пакет Листа 1 х Пар Заштитни Карактеристики На Прстите-ОБЕЗБЕДУВА МОМЕНТАЛНО ОЛЕСНУВАЊЕ И ЗАШТИТА-Заштитете Ги Прстите од Иритација, Притисок и Гел За Триење Цевки за Прсти на Палецот. - Боја : боја на Кожата капачиња за прсти. - Големина : 4,7 € 1 € 0,2 cm (Lx W x H) прст креветчиња. - Погоден и за мажи и за жени гел за ракави со прсти. - ЛЕСНО ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ-може лесно и целисходно да се исече со ножици. Тие Ќе бидат и За Мажи и За Жени, Заштитете Го Прстот Додека Сте Во Физички Активности или Во Друга Секојдневна Работа перница за прсти.

Други карактеристики

Најдобри понуди