.

.

Fomiyes шминка држач за шминка за шминка држач за складирање на жилет за складирање на жилет за безбедност на жилет, погоден десктоп брич за фиксирање бази за складира?

Fomiyes шминка држач за шминка за шминка држач за складирање на жилет за складирање на жилет за безбедност на жилет, погоден десктоп

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Лесен и преносен, лесен за носење, погоден за користење дома или за патување Основа на десктоп брич. Се одликува со компактниот дизајн на големината, зачувајте место на вашиот мијалник за миење, направете го вашиот countertop организиран. Основа на десктоп брич. Основата на жилет е изработена од врвен материјал со исклучителна изработка, обезбедува нејзината издржливост и практичност. Основа на десктоп брич. Мора за бричење на мажи, исто така е одличен подарок за мажите. Едноставен дизајн, практичен за употреба, ќе им треба. Основа на десктоп брич. Чувајте го вашиот жилет за да го зацврстите сушењето, чувајте го чист и организиран, лесен за пристап. Основа на десктоп брич. Опис СТАНД за складирање на жилет за безбедност на жилет, удобна десктоп жилет за фиксирање на бази за складирање Карактеристики- Материјал : Алуминиумска легура- Боја : Сребрена.- Големина : околу 4. 18in пакет, вклучувајќи база за складирање на жилет од 1 'x.

Други карактеристики

Најдобри понуди