.

.

Toyvian свадба декор свадба декор свадба декор Бурлап свадба место картички мултифункционални картички картички табела шатор картички картички за табели за свадба п?

Toyvian свадба декор свадба декор свадба декор Бурлап свадба место картички мултифункционални картички картички табела шатор картички картички

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Направено од премија хартија со убава текстура, едноставна и елегантна Совршено е да се користат како картички за место во поставката за свадбени маса, или на маса за десерт. Картите за место може да бидат и прекрасна декорација на маса за да се заврши темата за градина. Погодно е за свадби, невестински тушеви, роденденски забави, чајни забави, тушеви за бебиња, невестински тушеви и многу повеќе!. Сите сакаат да знаат каде да одат и да го видат своето име! Нашите картички за шатори се неопходна забава кога планирате да имате задачи на седиштата. Направено од премија хартија со убава текстура, едноставна и елегантна. Совршено е да се користат како картички за место во поставката за свадбени маса, или на маса за десерт. Картите за место може да бидат и прекрасна декорација на маса за да се заврши темата за градина. Погодно е за свадби, невестински тушеви, роденденски забави, чајни забави, тушеви за бебиња, невестински тушеви и многу повеќе!.

Други карактеристики

Најдобри понуди