.

.

Фокет Ниво На Звук Метар, 30db-130db Ѕид Монтирани Виси Мерач На Бучава, Лцд Голем Екран СПЛ Метар Со Аларм, Децибел Метар Ниво На Звук Читач За Канцеларија Хотели Училни?

Фокет Ниво На Звук Метар, 30db-130db Ѕид Монтирани Виси Мерач На Бучава, Лцд Голем Екран СПЛ Метар Со Аларм, Децибел Метар Ниво На Звук

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Мерач на децибели : опсег на Мерење од 30 до 130d B со точност од € 1,5 d B и опсег на одговор на фреквенцијата од 31,5 Hz ‑ 8,5 KHz Монтиран на ѕид : мерач на ниво На Звук со дупки за монтирање на грбот, лесен за инсталирање, широко користен во домови, канцеларии, болнички одделенија, хотели, лаборатории и други места. Прекинувач за будилник : Кратко притиснете го копчето за рог за да го исклучите будилникот, црвеното светло се исклучува, потоа кратко притиснете го копчето за рог за да го вклучите будилникот, црвеното светло е вклучено. Предупредување За аларм : светлото трепка кога алармот е вклучен, придружено со звучен аларм, а времето и звукот на алармот се прилагодливи. Голем Екран : нашите мерачи на ниво на дигитален звук се опремени со позадинско осветлување со висока дефиниција 9.6 во лцд-екранот, што ви овозможува лесно да ги читате по ваша погодност во текот на денот. Спецификација : Тип На Ставка : Мерач На Децибели Монтиран На Ѕид : Опсег На Апсмерење : 30-130dbaccuraty : qu1.5 d B (врз основа на стандарден извор на звук, 94d B на 1khz)Фреквентен Одговор : 31.5 KHz Frequency Пондерирање : Време на одговор на тежина : Брз (брз)Микрофон : 6mm кондензатор микрофонд дигитален Дисплеј : 3 Digitsresolution : 0.

Други карактеристики

Item Type:
Wall Mounted Decibel Meter
Material:
ABS
Measurement Range:
30-130dB
Accuracy:
±1.5dB (based on standard sound source, 94dB at 1KHz)
Frequency Response:
31.5 Hz-8.5 KHz
Frequency Weighting:
A weighting
Response Time:
FAST (fast)
Microphone:
6mm condenser microphone
Digital Display:
3 digits
Resolution:
0.1dB (100dB)
Alarm Alert:
Support
Alarm Output:
Support
Storage Function:
Not supported
Communication with PC:
Not supported
Display:
9.6 in
Power Supply:
DC5V 1A MicroUSB interface
Working Temperature and Humidity:
0-40℃, 10%-80%RH
Storage Temperature and Humidity:
-10-60℃, 10%-70%RH
How to Use:
Take out the product, install it and use it:
Package List:
1 x Wall Mounted Decibel Meter:
1 x Charging Cable:
1 x Instruction:
Note:
Under the normal measurement status, press and hold the horn key to enter the alarm setting, adjust the alarm value by up and down keys, short press the horn key to save the alarm value, or short press the power button to cancel the alarm setting. to cancel the setting.:

Најдобри понуди