.

.

Атбај Подвижни Торбички За Торби Екстра Големи Кеси За Складирање Организатори За Повеќекратна Употреба Со Патент и Силни Рачки За Облека/Чевли/Ќебе, 8 ПАКУВАЊЕ си?

Атбај Подвижни Торбички За Торби Екстра Големи Кеси За Складирање Организатори За Повеќекратна Употреба Со Патент и Силни Рачки За

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Најисплатлива комбинација : 8 сиви торби за движење и 8 Проѕирни торби за движење, производи со најдобар квалитет и најдобри цени за попуст Отпорни на Солзи Со тешка Должност - нашите подвижни кеси се доволно дебели за да се чувствуваат силни и издржливи, но не толку дебели што се чувствуваат вкочанети и крути. Може да издржи тежина до 80 килограми.2 силните долги рачки го олеснуваат вашиот потег.4 Gal Голем Капацитет - 27.0 " (H), екстра голем капацитет е идеален за организација во движење на куќата, чување сезонски јорган, перница. Можете исто така да ги земете кога одите на патување, ставете го во багажникот и не грижете се стоката истури. Транспарентен Дизајн-Елегантен транспарентен дизајн, лесно е да го пронајдете она што ви треба, правејќи го вашиот живот поудобен. Торбата за складирање е склопувачки дизајн.Набори во фиока за савиниг простор кога не се користи. Лесно За Чистење - не треба миење, само избришете со влажна крпа. Најисплатлива комбинација : 8 сиви торби за движење и 8 Проѕирни торби за движење, производи со најдобар квалитет и најдобри цени за попуст. Отпорни на Солзи Со тешка Должност - нашите подвижни кеси се доволно дебели за да се чувствуваат силни и издржливи, но не толку дебели што се чувствуваат вкочанети и крути.

Други карактеристики

Најдобри понуди