.

.

Pyd Life 50 компјутери Сублимација Смалување на ракави за завиткување за празнини за сублимација, 6 x 13 инчи сублимација на смалување на смалување, филм за пренесување н?

Pyd Life 50 компјутери Сублимација Смалување на ракави за завиткување за празнини за сублимација, 6 x 13 инчи сублимација на смалување на смалување,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Големина : Филмот за завиткување на сублимацијата е L 6*W 13 инчи, дијаметарот е 8,4 инчи, 50 парчиња Отпорност на висока температура : Овие сублимација се намалуваат торби за ракави со висок квалитет, може да се користи до 356 F, не се топи, лесно солзи. Ве молиме, не поставувајте температура над 356 F. Лесно за работа : Откако ќе ја поправите хартијата за сублимација на Проектот, ставете го во овој ракав за смалување на сублимацијата, а потоа користете ја помошта за топлински пиштол. Лесно е да се раскине : Потоа, филмот за смалување на смалувањето на сублимацијата е многу лесно да се раскине по печатењето во рерната. Идеална алатка за завиткување на сублимација печатење : филмот за смалување на сублимацијата навистина убав за празнините за сублимација ги прават целосните дизајни за завиткување.

Други карактеристики

Најдобри понуди