.

.

Tneltueb 1 пакет акрилна рамка за слика 8x10 чиста рамка за слики бесплатно стоење двострани фото рамки Десктоп дисплеј штанд за семејно бебе туш свадба антички документ?

Tneltueb 1 пакет акрилна рамка за слика 8x10 чиста рамка за слики бесплатно стоење двострани фото рамки Десктоп дисплеј штанд за семејно

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Јасни акрилни рамки : Акрилните рамки со А-одделение се многу јасни за прикажување на содржината на фотографијата, а не лесно кревки и скршени Фото-рамка отпорна на УВ обезбедува висококвалитетна заштита за слики од бледнее, без да се затемнуваат или да се вртат жолти дури и кога постојано се изложени на сончева светлина. Рамка за магнетна слика : Акрилната фото рамка е фиксирана со четири пара силни магнети, кои автоматски ќе бидат привлечени близу до магнетите и ќе бидат усогласени четирите агли. Два блока ја држат сликата заедно и е лесно да се соберат и да се менуваат слики. Фото рамки за подароци : Овој чист пакет со рамка за фотографии вклучува една голема исклучителна кутија за подароци, пет убави кутии за подароци, акрилни рамки, јасни основи и крпа за чистење на микрофибер. Секоја од нашите јасни рамки за слики е индивидуално спакувана за да се спречат гребнатини за време на испорака. Двокреветна држач за приказ : Овие лебдечки рамки за прикажување на слики можат да бидат прикажани од обете страни со безделен дизајн.

Други карактеристики

Најдобри понуди