.

.

ФАКРАФТ Среќен Св. Патрикс Ден на вратата на вратата на вратата на виножито Детелина Детелина за венци за влезната врата Сент Патрик Денот на украсите за украси за ?

ФАКРАФТ Среќен Св. Патрикс Ден на вратата на вратата на вратата на виножито Детелина Детелина за венци за влезната врата Сент Патрик Денот на

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

【Среќен знак на вратата на денот на Св8", соодветната големина е погодна за виси на декорациите на денот на прозорецот на влезната врата Св. 【Материјал】 : Сјајот Св. Патрикс Денот на венецот за влезната врата е изработен од висококвалитетен материјал за ПВЦ табла, кој е издржлив и еднократно, лесен и отпорен на вода и може да се користи во сите четири сезони, соодветна во затворено или употреба на отворено. Јаже за виси, светли бои и свеж стил, сите ќе се смешкаат кога ќе го видат овој знак за виси! 【Знак за украси на Денот на Св. Погоден е за разни прилики, како што се црква, канцеларија, училница, училиште, ресторан, бар, кафе и слично, кои донесуваат топла атмосфера до денот на вашиот Сент Патрик. 【Одлични подароци за Денот на Св. , соседи, или колеги, и можат да се користат како подарок за домаќинство. Заедливо за роденден, Нова Година, Велигден, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста или Божиќ, Декорациите за забави на Денот на ирскиот Свети Патрик.

Други карактеристики

Најдобри понуди