.

.

Anycubic Photon Mono 4K смола 3D печатач + AnyCubic 3D смола за печатач Clear 500g

Anycubic Photon Mono 4K смола 3D печатач + AnyCubic 3D смола за печатач Clear 500g

DEN 1387.20

Количина на стоки
Тековен

Anycubic Photon Mono 4 K, смола 3 D печатач со 6,23 "Монохроматски екран, надграден UV LCD 3 D печатач и брзо и прецизно печатење, 5,19" x 3,14 "x 649" големина на печатење. Any Cubic 3 D смола за печатач, 405 NM SLA UV-лепење смола, висока прецизност и брз фотополимер за LCD/DLP/SLA 3Д печатење (јасно, 500g). ? Печатење единечен слој во 1,5s. ЛЦД -екранот е потрајни, 4x подолг животен век од RGB екранот.? ?????? ?????? Брзото прототипирање во голема мерка ја подобрува ефикасноста на печатењето со печатење единечен слој во 1,5s. ЛЦД -екранот е потрајен, 4x подолг животен век од екранот RGB.

Други карактеристики

Најдобри понуди