.

.

560 парчиња налепници за забава за забавни награди за деца кои се казнуваат етикети Мотивациони налепници Инспирација позитивни акценти наставници за снабдување н?

560 парчиња налепници за забава за забавни награди за деца кои се казнуваат етикети Мотивациони налепници Инспирација позитивни

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

?????? ?? ???? ?? ??????? ??????? ???????? Совршена големина 12 (секоја шема варира и се разликуваат големини) Шарените налепници на наставници го привлекуваат вниманието на учениците и ги чуваат заинтересирани и ентузијасти на час, одлично за употреба на училиште / училница. ?????????? ??????? Може да се заглави на облека, коверти, табли, книги, шишиња со вода и многу повеќе. ???????? ?????? Исто така одличен подарок за наставен пријател или колега да им помогне да се поврзат со часот. ?????????????? ????????? Овие налепници не се применуваат на груби и нерамни површини. Се препорачува да се задржи површината сува и чиста пред да се нанесете водоотпорни налепници за белешки. Топлиот воздух од фен за коса го олеснува охрабрувачките налепници. Шарени налепници за наградување за наградување го привлекуваат вниманието на учениците и ги чуваат заинтересирани и ентузијасти на час, одлично за употреба на училиште / училница.

Други карактеристики

Најдобри понуди