.

.

Подигање на рачен ланец на Pacheltool, прирачник за блокирање на ланец со 2 куки со тешки куки 2200 фунти капацитет, лифт со рачен ланец од 10 метри, челик за индустриско одде

Подигање на рачен ланец на Pacheltool, прирачник за блокирање на ланец со 2 куки со тешки куки 2200 фунти капацитет, лифт со рачен ланец

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Подигачите на рачен ланец на Пахлетол се специјално дизајнирани за да ги кренат, влечат и влечат товарите во градежништвото на тешки и индустриски области Добро работи на височини, на тесно работно место, полиња и правење различни агли на влечење. Поради засилената конструкција, прецизно занаетчиство и механички систем на сопирачки, оваа дигалка ги крева предметите непречено и лесно, во голема мерка ја подобрува безбедноста и сигурноста. Запчаниците за споделување на оптоварувањето и внатрешните лежишта на топката го олеснуваат двојно заморот на товарот. За најдобри перформанси, секогаш треба да бидете сигурни дека синџирите не се калени / затрупани, а куките се соодветно обезбедени пред употреба. Препорачливо е да ја проверите работата на уредот за сопирачки рано на лифтот, со влечење на ланецот и потоа ослободување. Сопирачката треба да го држи товарот безбедно. Висококвалитетна сопирачка : Високо ефикасните и целосно заштитени сопирачки системи за заштитени корозија работат веднаш кога работата е запрена и безбедно го држи товарот. Челичните запчаници за споделување на оптоварување се спуштаат под совршена контрола, овозможувајќи прецизни операции и ја намалуваат потребата за одржување и поправка. Спецификации : Овој компактен прирачник за блокирање на ланецот на рачни лифт е изработен од врвен легура челик за кревање или влечење на максимален лифт од 10 стапки и дијаметар на ланецот на оптоварување од 6мм со максимална тежина капацитет од тон 2200 bs на капацитет на работно оптоварување. Издржлив дизајн : дигалка е монтиран со рачен ланец на челик од легура, дизајниран за издржливост; Овој тешки ланец е загреан и комбиниран со мелење на челични менувачи за да се зајакне издржливоста; Студената челична покривка ги штити синџирите и системот за опрема и ја подобрува сигурноста на оваа дигалка. Безбедност : Подигачите на суперханди се разноврсни, но за употреба што беше наменета и дизајнирана за; Не користете ги нашите дигалки за апликации кои не се препорачани; Ергономската гумена рака за рака обезбедува подобра удобност и безбедност; 360 ° способни куки за вртење. Широки апликации : Овој прирачник за прирачник за ланец може да се користи во повеќето индустриски области, вклучувајќи фабрики, фарми, гаражи, магацини, градење бродови, транспорт, градилишта, работилници и рудници. Висококвалитетна сопирачка : Високо ефикасните и целосно заштитени сопирачки системи за заштитени корозија работат веднаш кога работата е запрена и безбедно го држи товарот.

Други карактеристики

Најдобри понуди