.

.

Хардвер пролетен притисок пролетен компресија Пролетно издание Пролетен механички пролет за враќање на пролетта, пролетен челичен дијаметар на жицата од 0,6 мм, на?

Хардвер пролетен притисок пролетен компресија Пролетно издание Пролетен механички пролет за враќање на пролетта, пролетен челичен

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетен челик, најгустиот челичен мерач и најмногу калеми обезбедуваат најбезбедна, најсилна и најеластична пролет Големина : Дијаметар на жица (0,6мм), надворешен дијаметар (12мм), должина (5-50мм). Материјал : Пролетен челик. Површински третман : нетретиран. висококвалитетен челик, најгустиот челичен мерач и најмногу калеми обезбедуваат најбезбедна, најсилна и најеластична пролет. Големина : Дијаметар на жица (0,6мм), надворешен дијаметар (12мм), должина (5-50мм). Материјал : Пролетен челик. Површински третман : нетретиран. Заменете ги вашите истрошени и опасни извори и вратете ја моќноста на старите подлога. : Третман на пролет на Steelsurface : Непределување : 10features : Пролетта на компресија е изработена од висококвалитетен пролетен челик, кој е отпорен на замор и тврд; висока јачина и издржливост. Различни големини. Големина Опис : Ознака со големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина) На пример : 1.0 * 11 * 10 (дијаметарот на жицата е 1,0мм, надворешниот дијаметар е 11мм и Должината е 10мм.) Објаснете го набавката : Ако не ви треба должина, можете да купите производ со слична големина. На пример, ако сакате да купите 1.0 * 11 * 15, можете да купите должина од 10мм, а потоа да напишете во областа на пораката : 1. (Ве молиме, повикајте се на списокот за инвентар за купување) Белешка : Големината на забелешките во областа на пораките мора да биде во списокот со инвентар, во спротивно нема да можеме да испорачаме, ве молам простете ми. Нота : Следното е список со целиот наш дијаметар на акции 0,2 мм (ознака за големина : Д (Дијаметар на жица ) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,3мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,4мм (ознака на големина : D (Дијаметар на жица ) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,5мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,6мм (ознака на големина : D (Дијаметар на жица ) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,7мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,8мм (ознака на големина : D (Дијаметар на жица ) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 0,9мм (ознака на големина : D (дијаметар на жица) * D (надворешен дијаметар) * L (должина)) Дијаметар на жица 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди