.

.

Неродеко 10 Парчиња Кутија За Складирање Организатор На Фиоки За Шминка Организатор На Накит За Фиоки Организатор На Шминка За Фиоки Канти За Организатори На Остав?

Неродеко 10 Парчиња Кутија За Складирање Организатор На Фиоки За Шминка Организатор На Накит За Фиоки Организатор На Шминка За Фиоки Канти

DEN 743.20

Количина на стоки
Тековен

ПС ЧАША ЗА ОРГАНИЗАТОР НА МОЛИВИ ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ ШТО СЕ РЕДАТ-прекрасна и фиока за облекување - тип козметичка кутија, шик и убава. КОЗМЕТИЧКИ ФИОКИ што МОЖЕ ДА се НАТРУПУВААТ 【€Големина} кутијата има соодветен капацитет, големината е околу 9, 40Х9, 10Х8, 30см/3, 69Х3, 58Х3, 26ин. Не зазема многу простор. ФИОКА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ контејнер Маса Шминка Организатор Разноврсна Кутија За Складирање Канцелариски Материјал Сад За Складирање Практични И убави, Може Да бидат За чување кармин, лак, прстени, обетки, нараквици,. СКЛАДИРАЊЕ НА КОЗМЕТИЧКИ ПРОИЗВОДИ -? Добро за вас : може да ви помогне да ја средите работната маса и да ви заштеди простор и време. Едноставен изглед и облик дизајн може атмосферата на модата и елеганцијата. ДЕСКТОП ОРГАНИЗАТОР со ФИОКИ Дизајниран Да ја направи вашата маса за облекување и спална соба поуредна и чиста, погодна за да ја пронајдете козметиката. Список на пакети 5 парчиња x 2x Фиоки За Организатори На Биро Карактеристики-Големина : 9, 40 X9, 10 X8, 30cm/3, 69 X3, 58 X3 Организатор За Шминка На Маса. - Боја : Светло Зелена Кутија За Складирање На Биро-Материјал : Сад За Канцелариски Материјал ЗА ФИОКИ ЗА ПС-Практичен и убав, Може Да биде За чување кармин, лак за нокти, прстени, обетки, нараквици итн. - Совршена големина, обезбедува пристојна просторија за складирање без да зафаќа премногу Простор Организатор На Фиоки За шминка. - Куќиштето за складирање доаѓа со соодветна структура на капацитет, што ви помага да се наполните со Фиоката За Организатор На Просторот за складирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди