.

.

Алуминиумска легура Алуминиумска легура за сместување на куќиште за надградба на делот за 1/18 UTB18 RC Crawner - CNC машински, директно вклопување замена за акции пластичен ?

Алуминиумска легура Алуминиумска легура за сместување на куќиште за надградба на делот за 1/18 UTB18 RC Crawner - CNC машински, директно

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Надградете го вашиот 1/18 UTB18 RC Crawler со менувачот на легури на алуминиум Coowoo за подобрени перформанси и издржливост Овие висококвалитетни делови за надградба го заменуваат пластичниот менувач на акции со поцврста и издржлива конструкција на алуминиумска легура, која е ЦПУ, машинска за голема дозвола и прецизност. Со својот директна дизајн за замена, менувачот на легури на алуминиум Coowoo е лесен за инсталирање и се вклопува беспрекорно во вашиот 1/18 UTB18 RC Crawler. Процесот на обработка на ЦПУ обезбедува висока дозвола и прецизност, што резултира во постабилен и подобро извршен роботи за РК. Надградете го вашиот 1/18 UTB18 RC Crawler денес со надградбата на менувачот на легури на алуминиум Coowoo и доживејте ја разликата за себе. Совршено за сериозни ентузијасти на РЦ, оваа надградба е сигурна дека ќе го однесе вашиот робов RC на следното ниво на перформанси и издржливост.Подградба на вашиот 1/18 UTB18 RC Crawler со менувачот на легура на алуминиум Coowoo за подобрена издржливост и перформанси. Изработена висококвалитетна алуминиумска легура, овој менувач е здрав и изграден за да трае.CNC машински за висока дозвола и прецизност, што резултира во постабилен и подобро извршување на RC -роботи.

Други карактеристики

Најдобри понуди