.

.

AT5 42 Оригинална нова амерична метрика АТ5 алуминиумска лента за алуминиум за време

AT5 42 Оригинална нова амерична метрика АТ5 алуминиумска лента за алуминиум за време

DEN 1470.40

Количина на стоки
Тековен

AT5 42 Алуминиумска лента за месбрана 1-021-AT5 42 Ametirc (R) Број на дел. Алуминиум_3003 материјал. 65,6 мм надворешен дијаметар. AT5 42 Алуминиумска лента за месбрана. 1-021-AT5 42 Ametirc (R) Број на дел. Алуминиум_3003 материјал. 65,6 мм надворешен дијаметар.

Други карактеристики

Најдобри понуди