.

.

Подобро пакување Bet333 333 плус диспензерот за лента за гуми за џвакање со подобар пакет

Подобро пакување Bet333 333 плус диспензерот за лента за гуми за џвакање со подобар пакет

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Запечатување помеѓу 1 и 100 картони на ден/на 8 ч Користете кога станиците за пакување немаат пристап до електрична енергија. Кога има потреба да се премести диспензерот за лента помеѓу различни локации. Еден подобар пакет 333 плус може потенцијално да замени 64 рачни пиштоли со ленти. Подоброто пакување 333 е солиден, сигурен, едноставен за употреба рачен диспендер за лента активирана со вода. (Подоброто пакување 333 е познат и како диспензерот за хартиена лента, диспензерот со лента за гума или машината за ленти за џвакање и сл. Подоброто пакување 333 има 15 претходно поставени должини на ленти измерени во инчи на бирање. Подобра линија за производи 333 е светската #1 Продажба на рачен диспендер за лента активирана со вода во индустријата.

Други карактеристики

Најдобри понуди