.

.

Autoxbert Trailer Coupler Lock Anti Triler Trailer Ball Towning Lock Universal Прилагодливо прилагодување на челични приколка за тешки тешки заложби за заклучување на приколка за влечење на приколк?

Autoxbert Trailer Coupler Lock Anti Triler Trailer Ball Towning Lock Universal Прилагодливо прилагодување на челични приколка за тешки

DEN 303.84

Количина на стоки
Тековен

【Висок квалитет】 Изработено е од високо квалитетно железо, кое е трајно и безбедно за долго време Отпорен на 'рѓа и корозија. 【Универзален дизајн на кражба-Универзалниот спојник за заклучување е изграден силно, а неговите чувари против кражба на камиони и приколка, додека неговото премиум заклучување се спротивставува на изборот, многу видлива заштита за сите типови приколки. Напредно заклучување се спротивставува на избирање, ingирење и вежбање, што го прави ова суштинско значење. 【Обезбедете безбедност】 Заклучувањето на спојките на приколката е дизајнирана да обезбеди безбедност на приколката од кражба. Добар избор е да ги чувате вашите возила или други работи од кражба. 【Универзално вклопување】 Совршено за сите видови автомобили и јахти. Издржлив и суштински додаток за сите типови приколки. Совршен за употреба на отворено, па дури и во затворен простор. 【Гаранција по продажбата】 Задоволството на клиентите е нашиот прв приоритет.

Други карактеристики

Најдобри понуди