.

.

Климак тркалезен кондензатор-одговара на Lennox # 4033032-03 R4033032-03 | 35 UF MFD 370/440 Volt Vac

Климак тркалезен кондензатор-одговара на Lennox 4033032-03 R4033032-03 | 35 UF MFD 370/440 Volt Vac

DEN 191.20

Количина на стоки
Тековен

▶ Ова е сосема нов кондензатор на Климак ▶ Овој дел од климата директно го заменува Дел # 4033032-03 R4033032-03. ▶ Дел за замена на највисокиот квалитет на климата, изграден да трае!. ▶ Работи со Ленокс и повеќе!. ▶ Ова е сосема нов кондензатор на Климак. ▶ Овој дел од климата директно го заменува Дел # 4033032-03 R4033032-03. ▶ Дел за замена на највисокиот квалитет на климата, изграден да трае!. ▶ Работи со Ленокс и повеќе!. Ова е сосема нов кондензатор на Климак.

Други карактеристики

Најдобри понуди