.

.

Менструална топлинска подлога, подлога за греење за болки во грбот, преносен електричен загревање на стомакот, виткан, вибрација Масажа удобна подлога за греење, о?

Менструална топлинска подлога, подлога за греење за болки во грбот, преносен електричен загревање на стомакот, виткан, вибрација Масажа удобна

DEN 2719.84

Количина на стоки
Тековен

Cody ОБЕЗБЕДУВАЕ НА БЕЗБЕДНОСТ, Удобно електрично подлога за греење обезбедува смирувачки топлински терапевт-y за грчеви, половината, стомакот, колената, нозете, итн, Ефективно помагајќи во напнатоста на мускулите, да се олесни заморот и да се промовира циркулацијата на крвта. Security Безбедност, поудобно термичко искривување на половината има систем за заштита на прегревање и обезбедува безбедна употреба. Design Не дизајнирајте расклопување, целото тело може да се измие со вода, лесно да се исчисти. Еластична лента за половината за поголеми димензии. Takekидачка ткаенина, за греењето е изработен од оптичка удобна ткаенина, обезбедувајќи пријателска удобност и добро тело. - Совршен подарок за дами, мажи, родендени, Денот на благодарноста, Божиќни подароци. Cody ОБЕЗБЕДУВАЕ НА БЕЗБЕДНОСТ, Удобно електрично подлога за греење обезбедува смирувачки топлински терапевт-y за грчеви, половината, стомакот, колената, нозете, итн., Ефективно помагајќи во напнатоста на мускулите, да се олесни заморот и да се промовира циркулацијата на крвта. Security Безбедност, поудобно термичко искривување на половината има систем за заштита на прегревање и обезбедува безбедна употреба. Design Не дизајнирајте расклопување, целото тело може да се измие со вода, лесно да се исчисти. Еластична лента за половината за поголеми димензии. Takekидачка ткаенина, за греењето е изработен од оптичка удобна ткаенина, обезбедувајќи пријателска удобност и добро тело. - Совршен подарок за дами, мажи, родендени, Денот на благодарноста, Божиќни подароци. ➤ Спецификација : ✮ ✮ relalaxing тело, удобна електрична подлога за греење обезбедува смирувачки топлински терапевт-y за грчеви, половината, абдоменот, колената, нозете, итн.

Други карактеристики

✮Relaxing body, comfortable electric heating pad provides soothing heat therap-y for cramps, waist, abdomen, knees, legs, etc., effectively helping to muscle tension, relieve fatigue, and promote blood circulation.:
✮Reliable safety, more comfortable waist thermal warp has an overheating protection system and ensure safe use.:
✮No disassembly design, the whole body can be washed with water, easy to clean. Elastic waistband for larger sizes:
✮Skin-friendly fabric, the heating belt is made of optical comfortable fabric, providing friendly comfort and good body.:
✮The perfect gift for ladies, men, birthdays, Thanksgiving, Christmas gifts.:
➤ Package Includes:
1 * Menstrual Heat Pad:
1 * 1.5m USB Cable:

Најдобри понуди