.

.

Шрафцигер роман мултифункционален чекан за шрафцигер за шрафцигер клуч за клучеви за приклучок за безбедност на алатката за безбедност за безбедност на рака алат?

Шрафцигер роман мултифункционален чекан за шрафцигер за шрафцигер клуч за клучеви за приклучок за безбедност на алатката за

DEN 873.28

Количина на стоки
Тековен

Боја : Црна Мултифункционален чекан, може да се користи чекан за безбедност на автомобили, влечење на нокти, сет на шрафцигер, отвор за шишиња. Функција за позиција на возачот на бит 2 : Функција за директно трескање на возачот на возачот и ја олабавува завртката лесно. Лесно е да се затегнете повеќе моќ за да ја затегнете олабавата орев. Широко користено во мебел, домаќинство, фиттер, електричар, итн. Мултифункционален чекан, може да се користи чекан за безбедност на автомобили, влечење на нокти, сет на шрафцигер, отвор за шишиња. Функција за позиција на возачот на бит 2 : Функција за директно трескање на возачот на возачот и ја олабавува завртката лесно. Лесно е да се затегнете повеќе моќ за да ја затегнете олабавата орев. Широко користено во мебел, домаќинство, фиттер, електричар, итн. Роман мултифункционален чекан за шрафцигер за шрафцигер, клуч за клучеви на клуч за безбедност, алатка за безбедност Алатка Алатка за испорака : 1. Мултифункционален чекан, може да се користи чекан за безбедност на автомобили, повлекувач на нокти, сет за бит на шрафцигер, отворач на шишиња2. Функција за возач на Bit Bit 2 : Foftuter Bit Bit Driver Foetigning и Олабавување на завртката лесно. Раката за клучеви за да се провери поголема моќност за лесно затегнување на олабавата орев. Широко користено во окус, домаќинство, фиттер, електричар, итн. Ергономски дизајн на рачката на зафат, удобно, издржливо, не е лесен за 'рѓа. Спецификации : Со магнетски материјал : Хром ванадиум легура челична глава Тип на глава : Слива Типинте : вистинската боја може да биде малку поинаква од сликата заради различен монитор и светлосен ефект.

Други карактеристики

Најдобри понуди