.

.

Kokkia i10s Tiny Bluetooth ipod Transmiter за iPod/iPhone/iPad со автентикација. Далечински управувачи и локални можности за контрола на јачината на звукот на iPod/iPhone/iPad. Приклучете и играјте.

Kokkia i10s Tiny Bluetooth ipod Transmiter за iPod/iPhone/iPad со автентикација. Далечински управувачи и локални можности за

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Нова луксузна верзија на црна боја на високо разгледаната и многу популарна I10s Направен за-ИДОД, направен за-ИФОН, направен-за-ИПАД Bluetooth предавател. Приклучувајте и играјте, лесен за парови, се сеќава на претходно спарени уреди и лесно се поврзува. Парови/се поврзува со стерео приемниците со пинските кодови '0000' или '1111', или '1234' или '8888'. Мала големина, помала од другите Bluetooth предаватели за i Pods, i Phone, i Pads. Елегантен дизајн на рак со луксузна црна боја, сјај и финиш за освежувачки нов и чист изглед/чувство - за разлика од досадната завршница во многу други производи. Лесен за употреба, без дизајн на копче. Без копче нема да има акумулација на грозен нечист нечистотија/грима во рабовите на копчето, како што е дизајнирано во многу други производи-некои со особено големо копче во предниот дел. I10 S реагира на далечинските команди на приемникот AVRCP (игра, пауза, следна, претходна). Најмала големина во споредба со другите производи направени од други производители во оваа категорија. Пренесува стерео аудио од i Pods, i Phone, i Pads безжично на компатибилни приемници за Bluetooth. Овој производ е направен за IPod, i Phone, i Pad, за разлика од многу други пренесувачи на i Pod Bluetooth кои не се. Вклучува автентикација IC чип, кој овозможува локален i Pod, i Phone, прилагодување на јачината на i Pad - тоа не е можно со други предаватели кои не вклучуваат чип за автентикација. Ниска потрошувачка на енергија, за многу часови безжично аудио уживање со i Pods, i Phone и i Pads. Не се потребни батерии, напојувани од i Pod/i Phone/i Pad. Не се потребни кабли, прикачени на i Pod/i Phone/i Pad преку конектор за 30-пински.

Други карактеристики

Најдобри понуди