.

.

Амосфун Кутии За Подароци Од Хартија 1 Сет Романтична Кутија За Подароци Кутија За Складирање Подароци За Денот На Вљубените Исклучителни Кутии За Завиткување Пре?

Амосфун Кутии За Подароци Од Хартија 1 Сет Романтична Кутија За Подароци Кутија За Складирање Подароци За Денот На Вљубените Исклучителни

DEN 163.20

Количина на стоки
Тековен

Кутијата доаѓа со лесна и компактна големина, што го прави погодно за носење и употреба ФЕСТИВАЛ ПОДАРОК ЗАВИТКУВАЊЕ НОСИТЕЛОТ. Наполнете го со подарок и подарете го на вашата пријателка, љубовница и девојка, тие ќе го направат тоа. ФЕСТИВАЛ ПОДАРОК ЗАВИТКУВАЊЕ НОСИТЕЛОТ. Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. ФЕСТИВАЛ ПОДАРОК ЗАВИТКУВАЊЕ НОСИТЕЛОТ. Изработена од висококвалитетни и добро - материјали, кутијата има долг работен век. ФЕСТИВАЛ ПОДАРОК ЗАВИТКУВАЊЕ НОСИТЕЛОТ. Може да се користи За Денот На Вљубените, годишнината од бракот, роденденот и другите важни денови. ФЕСТИВАЛ ПОДАРОК ЗАВИТКУВАЊЕ НОСИТЕЛОТ. Опис 1 Поставете Романтична Кутија За Подароци Кутија За Складирање Подароци За Денот На Вљубените Исклучителни Кутии за Завиткување Прекрасни Кутии За Подароци За Денот На Вљубените Карактеристики - Материјал : Картон - Големина : Околу 32.

Други карактеристики

Најдобри понуди