.

.

2 Пакет Febreze Замена Двојна Акција Филтер Компатибилен Со FEBREZE FRF102B И Honeywell Hepaclean Замена U Филтер HRF201B, Одговара Honeywell маса &засилувач; Кула Прочистувач На Воздух HHT270W &за?

2 Пакет Febreze Замена Двојна Акција Филтер Компатибилен Со FEBREZE FRF102B И Honeywell Hepaclean Замена U Филтер HRF201B, Одговара Honeywell

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ФИЛТЕР 2 ВО 1 за ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ февризПримиум хепа филтер со редослед за намалување на јаглеродниот пред-монтер, вклучен 2 Пакет, ќе ви заштеди пари и ќе го продолжи животниот век на вашиот прочистувач на воздух фебриз СОВРШЕН компатибиленКомпатибилен Со Моделите на прочистувач на воздух ФЕБРЕЗЕ FHT170 W, FHT180 W, FHT190 W. димензии на филтерот за прочистувач на воздух Фебрезе : H : 10. ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ ОД ТИПОТ ХЕПА СО ДВОЈНО ДЕЈСТВОхепа филтрите зафаќаат прашина од 0,3 микрони за да отстранат работи како прашина од домаќинството, првут од домашни миленици и полен. Предфилтерот со активен Јаглен помага да се намалат вообичаените мириси од домашните миленици, пушењето и готвењето. ГО ЧИСТИ ВОЗДУХОТ БЕЗ ДА ВЛИЈАЕ НА ПРОТОКОТ НА ВОЗДУХ на ФИЛТЕРОТзамените на филтерот за прочистувач на воздух фебрезе ќе ги максимизираат перформансите на вашиот прочистувач на воздух. Го чисти воздухот без да влијае на протокот на воздух.

Други карактеристики

Најдобри понуди