.

.

Етикети за складирање на храна за растворлива храна за употреба на домови и ресторани - се раствора во вода за 30 секунди - без остаток на лепило - совршен за стакло, м?

Етикети за складирање на храна за растворлива храна за употреба на домови и ресторани - се раствора во вода за 30 секунди - без остаток на лепило

DEN 186.72

Количина на стоки
Тековен

Лесно идентификувајте ги вашите зачувани прехранбени производи - просторија за снимање на сите важни информации, алергии, содржини, датуми, итн Разновидни / лесно се отстрануваат - се придржуваат на многу површини додека брзо се раствораат за помалку од 30 секунди со редовна вода од чешма или во машината за миење садови. Работи во замрзнувач - работи одлично во замрзнувачот за да можете лесно да идентификувате складирана храна, формула за бебиња, месо, итн. Безбедно машина за миење садови : Етикетата се раствора целосно во машината за миење садови - нема потреба да се отстранува етикетата пред време. Large application range – label can be applied to in a wide temperature range from -40° to 176° F. Easily identify your stored food products – room to record all important information, allergies, contents, dates, etc. Versatile / Removes Easily – Се придржува на многу површини додека брзо се растворате за помалку од 30 секунди со редовна вода од чешма или во машината за миење садови. Работи во замрзнувач - работи одлично во замрзнувачот за да можете лесно да идентификувате складирана храна, формула за бебиња, месо, итн. Безбедно машина за миење садови : Етикетата се раствора целосно во машината за миење садови - нема потреба да се отстранува етикетата пред време. Large application range – label can be applied to in a wide temperature range from -40° to 176° F. Dissolvable Food Storage Labels by Home Safety Products - 500 Labels Per Roll Key Features : Easy to Remove Perfect Dissolvable Labels for Glass, Wood, Метални, пластични садови и повеќе се растворуваат во вода за 30 секунди, без леплив остаток оставен зад нив, откако ги измие.

Други карактеристики

Најдобри понуди