.

.

Среден Атлантик ФВС-ХСФЦ-800СЦ-ВХ

Среден Атлантик ФВС-ХСФЦ-800СЦ-ВХ

DEN 475.20

Количина на стоки
Тековен

Конференциската Количка Flex View со HUDDLESHOT FC е наједноставниот систем за видео конференции со најдобар изглед на пазарот Со број на еден дел добивате количка што може да биде мобилна или стационарна - ваш избор - и водечката Камера во индустријата Од Вадио.

Други карактеристики

Најдобри понуди