.

.

Организатор за облека Cabilock Организатор за складирање на кутии за складирање на кутии за складирање на канти за складирање торба за складирање ватенка торба мода н?

Организатор за облека Cabilock Организатор за складирање на кутии за складирање на кутии за складирање на канти за складирање торба

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Не ткаени ткаенини Компјутерска торба за складирање- за вашите пријатели и семејства. Чанти за складирање на облека- има голем капацитет, може да складира многу работи. Практична торба за складирање-нетранлив дизајн на ткаенини, безбеден за употреба, издржлива и заштита на животната средина. Торба со ткаенини- можете исто така да ја ставите во вашата соба како торба за складирање. Организатор на облека- Многу е практично, можете да го земете за чување ватенка и облека. Не ткаени ткаенини. Компјутерска торба за складирање- за вашите пријатели и семејства. Чанти за складирање на облека- има голем капацитет, може да складира многу работи. Практична торба за складирање-нетранлив дизајн на ткаенини, безбеден за употреба, издржлива и заштита на животната средина. Торба со ткаенини- можете исто така да ја ставите во вашата соба како торба за складирање. Организатор на облека- Многу е практично, можете да го земете за чување ватенка и облека. Список на пакети 1 x Карактеристики на торбата за складирање - Големина 3 : Околу 45 x 30 x 20cm торба за крпа. - Големина 1 : Околу 60 x 45 x 30cm практична торба за складирање. - Боја : светло сива. - Големина 2 : Околу 45 x 45 x 20см. - Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка.

Други карактеристики

Најдобри понуди