.

.

Adapter SSSR Global AC/DC за JVC Everio Full HD Camcorder GZ-HM65 GZ-HM65BU GZ-HM65BUS GZ EX355BU дигитален камкордер за напојување на кабел за напојување кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел з?

Adapter SSSR Global AC/DC за JVC Everio Full HD Camcorder GZ-HM65 GZ-HM65BU GZ-HM65BUS GZ EX355BU дигитален камкордер за напојување на

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Спецификации : Полнач за лаптоп / адаптер / кабел ширум светот Користете го опсегот на напон на напон : 100-240 V 50 / 60 Hz Компатибилен : Нашиот производ е замена. Гаранција за висок квалитет и безбедност : Овој адаптер / кабел е направен со највисок квалитет на материјали.v-0 одделен пламен ретардант, OVP, OCP, заштита од SCP (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Over Turce Out Protection. SCP : краток спој излезна заштита) 100% компатибилност со оригиналниот, поголема безбедност од другиот адаптер. Гаранција : Ние поддржуваме 30 дена нема причина за враќање и гаранција за 24 месеци. Враќањето на прозорецот ќе биде затворен еден месец откако ќе го добиете производот. Било какви проблеми, ве молиме слободно контактирајте со нас и многу ќе ви помогнеме да ви помогнеме. 24 x 7 Поддршка за е -пошта !!!. Adapter SSSR Global AC / DC за JVC Everio целосен HD камера GZ-HM65 GZ-HM65 BU GZ-HM65 BUS GZ EX355 BU дигитален камкордер за напојување на кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за домашен полнач за дома.

Други карактеристики

Најдобри понуди