.

.

Iekeodi 12 пакет чанта за чанти за плакарот, уникатни куки за закачалки за торбички за пресврт, куки со челична метална црна гума обложени плакари за кујна, работна прод?

Iekeodi 12 пакет чанта за чанти за плакарот, уникатни куки за закачалки за торбички за пресврт, куки со челична метална црна гума

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Куки за чанти со обложена со винил : Нашите куки за чанта се изработени од квалитетен челичен материјал со мека гума обложена на површината, а на крајот има два гумени стопци, кои се отпорни на 'рѓа, отровни и не-лизгачки, не грижете се Боли раце и виси предмети Надградената верзија на куката S : Куки за чанти за плакарот е извртена на конвенционалната кука S, заштедувајќи повеќе простор за чување повеќе торби во вашиот плакар, исто така, ќе изберете и организирате чанти поудобни. Надградената верзија на куката S : Куки за чанти за плакарот е извртена на конвенционалната кука S, заштедувајќи повеќе простор за чување повеќе торби во вашиот плакар, исто така, ќе изберете и организирате чанти поудобни. Лесен за употреба : Нема потреба да вежбате дупки или да инсталирате алатки за да ги користите куките на Purse, само да ги поправите куките на полиците, оградите и шините на wallsидовите.

Други карактеристики

Најдобри понуди