.

.

24 Еез Кратко Притискање На Нокти Бадем Средно Лажни Нокти Сјајна Целосна Обвивка Акрилни Лажни Нокти француски Бели Цветови Симпатичен Гол Лепак На Ноктите За Жен?

24 Еез Кратко Притискање На Нокти Бадем Средно Лажни Нокти Сјајна Целосна Обвивка Акрилни Лажни Нокти француски Бели Цветови Симпатичен

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

?€ВРЕДНОСТ пакет € пакетот содржи 24 парчиња притиснете на ноктите кратки во 12 големини Дојдете со 24 лепак за желе, 1 датотека за нокти и 1 стап за чистење. 12 големини за различни прсти, така што можете ДА НАПРАВИТЕ САМИ во вашиот стил. Можете да ја изберете најсоодветната лажна шајка за себе. Нема потреба да купувате други работи, можете да добиете ефект сличен на салонот за нокти. ?●ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН●едноставни стилски нокти за избор, мода и природа. Кратки квадратни лажни нокти се пријателски за секојдневниот живот, и погодни за девојки женски модни стилови. Тие ги прават вашите нокти модерни, креативни и свежи. ?●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН И ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛ}Акрилната преса на ноктите е изработена од издржлив МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлив и еластичен, удобен и природен, кој е невкусен и еколошки. Издржлива сила и удобно носење, нема да ги изгребат или повредат вашите природни нокти. ?●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Изберете ја вистинската големина на лажниот шајка и нанесете со желе двострани лепливи јазичиња. Притиснете на ноктите 10-30 секунди. (Цврстината на лепилото за желе не е толку добра како течниот лепак, но ги прави лажните нокти повеќекратно употребливи.) Ноктите за притискање се дизајнирани според искривување на женските нокти, доволно густи за да не се скршат лесно. ?`+СОВРШЕН ПОДАРОК овие лажни нокти со цветни дизајни се погодни за забави, матурска, датира, свадби или секоја одлична пригода. Наместо да трошите многу време и пари во салонот за нокти, можете да го промените стилот на ноктите за 15 минути во секое време и насекаде. Лажните Нокти со Лепливи Јазичиња се совршен подарок за вашата девојка, сопруга, жена и девојки. Дали Сакате Да Ги Направите Вашите Нокти Модерни, Креативни И Свежи? Дали Сакате Да Го Направите Вашиот Уникатен Дизајн На Уметност За Нокти За Неколку Минути? Дали Сакате Да Изразите Доверба И Привлечност Во Секојдневниот Живот И Работното Време? Цебоик 24 ПАРЧИЊА Кратко Притискање На Ноктите Со Дизајн Акрилни Лажни Нокти Цветните Лажни Нокти Треба Да Бидат Вашиот Прв Избор! Спецификации : - Ставка : Кратко Притискање На Ноктите-Материјал : висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ - боја : Шарени-Количина : 24 ПАРЧИЊА во 12 Големини-Тежина : 18 g/0,63 унци Пакетот Вклучува : - 24 x Акрилни Лажни Нокти - 24 x Лепак За Желе - 1 x Датотека за Нокти-1 x Стап За Чистење ЛАЖНИ НОКТИ КАКО ДА СЕ РАБОТИ : - 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди