.

.

Задебелена Магична Крпа За Чистење, Крпа За Чистење Микрофибер За Повеќекратна Употреба за Прашина, Прозорци, Прибор, Автомобили

Задебелена Магична Крпа За Чистење, Крпа За Чистење Микрофибер За Повеќекратна Употреба за Прашина, Прозорци, Прибор, Автомобили

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

НЕМА ПРЕОСТАНАТИ ЛЕНТИ : Микрофиберот е одличен за отстранување на остатоците од огледалата и прозорците без гребење на површината За стакло, прозорци, огледала, шофершајбни за автомобили, па дури и нерѓосувачки челик. БЕЗ ВЛАКНЕНЦА : крпите Од Микрофибер се цврсто ткаени за да не остават влакненца! Користете ги на огледала и прозорци за да ја апсорбирате влагата и избришете ги оние долготрајни ленти. НЕМА КОМПЛИЦИРАНИ ЧЕКОРИ ЗА КОРИСТЕЊЕ : само влажни, избришете, исплакнете и повторно користете. Тоа е толку лесно како 1,2,3! Задебелена Магична Крпа За Чистење. ПОВТОРНА УПОТРЕБА : за чистење и сушење стакло. Микрофиберот е одличен за отстранување на остатоците од стаклото без гребење и триење на преостанатите ленти. Плус, тие се перат во машина и остануваат ефикасни преку стотици перења. РАЗНОВИДНА УПОТРЕБА : можете да ги користите на секоја мазна, непорозна површина! Може да се користи за чистење компјутери, дамки од масло, маси, апарати, чајници, прозорци, автомобили, ентериери, огледала, славини, шпорети, садови, чаши, па дури и нерѓосувачки челик. НЕМА ПРЕОСТАНАТИ ЛЕНТИ : Микрофиберот е одличен за отстранување на остатоците од огледалата и прозорците без гребење на површината. За стакло, прозорци, огледала, шофершајбни за автомобили, па дури и нерѓосувачки челик. БЕЗ ВЛАКНЕНЦА : крпите Од Микрофибер се цврсто ткаени за да не остават влакненца! Користете ги на огледала и прозорци за да ја апсорбирате влагата и избришете ги оние долготрајни ленти. НЕМА КОМПЛИЦИРАНИ ЧЕКОРИ ЗА КОРИСТЕЊЕ : само влажни, избришете, исплакнете и повторно користете. Тоа е толку лесно како 1,2,3! Задебелена Магична Крпа За Чистење. ПОВТОРНА УПОТРЕБА : за чистење и сушење стакло. Микрофиберот е одличен за отстранување на остатоците од стаклото без гребење и триење на преостанатите ленти. Плус, тие се перат во машина и остануваат ефикасни преку стотици перења. РАЗНОВИДНА УПОТРЕБА : можете да ги користите на секоја мазна, непорозна површина! Може да се користи за чистење компјутери, дамки од масло, маси, апарати, чајници, прозорци, автомобили, ентериери, огледала, славини, шпорети, садови, чаши, па дури и нерѓосувачки челик.

Други карактеристики

Material:
Superfine fiber
Color:
Black, Gray
Size:
30*30cm
Package Includes:
5/10/15pcs * Thickened Magic Cleaning Cloth:
Note:
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness.:
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm):
3.If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :

Најдобри понуди