.

.

Јадада 3000 парче злато рамен задниот дел од кристал ригистони за нокти, сет на рингести од 2мм-6,5 мм, сет, тркалезни кристални рингестони за декорација на уметност за ?

Јадада 3000 парче злато рамен задниот дел од кристал ригистони за нокти, сет на рингести од 2мм-6,5 мм, сет, тркалезни кристални рингестони

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

? 【Убави украси】 Овие нокти rhinestones се изработени од висококвалитетно стакло K9 и е многу тешко и не се крши Облогата AB се врзува цврсто на надворешната површина на секоја кристална мушка со трајно пенливи и осветленост. ? 【Лесен за употреба и носење】 Нашите скапоцени камења и кристали за уметност на нокти се лесни за примена на природни или вештачки нокти. Кристалите се многу лесни, што го прави многу погодно за складирање и носење, за да можете да ги промените и користите кога патувате или работите. Добро за loversубителите на DIY】 Овие стаклени rhinestones можат да се применат во разни проекти, како што се уметност за нокти, правење фустани, правење накит, украсување облека, носии, торби, чевли, картички, венчаници, итн? These rhinestones for nails are enough for decorating your rhinestone nail art, DIY slime making, DIY crafting projects, costumes, night out, eye makeup, body art, phone, bags, greeting cards, clothes, high mesh stockings, shoes, wedding dress, книги или други предмети. ? Преносни и издржливи. Нашите ригистони обработени од специјална технологија за обложување, кристалите ќе бидат покриени на површината со облога со вода што е докажано во вода и тие нема да ја мијат бојата. ? 【Убави украси】 Овие нокти rhinestones се изработени од висококвалитетно стакло K9 и е многу тешко и не се крши. Облогата AB се врзува цврсто на надворешната површина на секоја кристална мушка со трајно пенливи и осветленост.

Други карактеристики

Најдобри понуди