.

.

Мед Мечка Стап, 50 парчиња/во собата Домаќинство Дрвени Џем мед Мечка тегла диспензерот мед мешалки сервер За Мед Издавање Дожд Мед И Свадба Партија Фаворизира Пода?

Мед Мечка Стап, 50 парчиња/во собата Домаќинство Дрвени Џем мед Мечка тегла диспензерот мед мешалки сервер За Мед Издавање Дожд Мед И Свадба Партија

DEN 161.60

Количина на стоки
Тековен

Изработено од 100% природно дрво за храна, без лепак, безбеден, издржлив и лесен за чистење Обезбедува оптимално издавање и наросување на храна или пијалоци. Уникатен дизајн на мечка со длабоки жлебови и долга рачка. Лесен за употреба. Одлична алатка за дожд за мед, сируп, меласа или која било вискозна течност. Жлебовите на овие дрвени мечеви ви помагаат лесно да собирате и издавате мед од теглата. Опис : оваа ставка е изработена од 100% природно дрво за храна, без лепак, безбеден, издржлив и лесен за чистење. Уникатен дизајн на мечка со длабоки жлебови и долга рачка. Лесен за употреба. Обезбедува оптимално издавање и наросување на храна или пијалоци. Жлебовите на овие дрвени мечеви ви помагаат лесно да собирате и издавате мед од теглата. Одлична алатка за дожд за мед, сируп, меласа или која било вискозна течност.Карактеристики : Изработени од 100% природно дрво за храна, без лепак, безбеден, издржлив и лесен за чистење.Уникатен дизајн на мечка со длабоки жлебови и долга рачка.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Product Size:
(optional)
 #1:
Approx. 8cm / 3.1inch
 #2:
Approx. 10cm / 3.9inch
 #3:
Approx. 10.5cm / 4.1inch
 #4:
Approx. 15cm / 5.9inch
 #5:
Approx. 16cm / 6.3inch
Product Weight:
Approx. 270g~550g
Package Included:
50Pcs * Honey Dipper:

Најдобри понуди