.

.

Хоами Сублимација Празна Торба За Ручек Изолирана Топлинска Кутија За Ручек За Еднократно Користење Торбички За Торби За Торби За Носење Торби Со Патент за Возрас?

Хоами Сублимација Празна Торба За Ручек Изолирана Топлинска Кутија За Ручек За Еднократно Користење Торбички За Торби За Торби

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ИЗОЛИРАНА ТОРБА ЗА РУЧЕК : Изработена од изолиран неопрен, одржувајте ја температурата со часови, ја одржува вашата храна свежа, чувајте ја храната на вашето семејство безбедна од непријатни елементи пронајдени во поевтини пластични кутии за ручек за возрасни ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : машина за перење И отпорна на дамки, лесна за чистење и сушење, никогаш не бледнее, тие можат да се преклопат рамно или да се навиваат кога не се користат. СИЛЕН ДИЗАЈН НА ПАТЕНТ : Силен и мазен патент, направете ја торбата издржлива, разновиден дизајн на обрасци за избор и совршен зашиен. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Користете ја омилената храна И однесете ја со себе во канцеларија, самопослуга, излети, концерти, QQB, забави на плажа, вино и сирење, кампување итн. Погоден за родители, студенти, мажи,жени,моторџии, работници и сите љубители на ручек и ужина. ДИМЕНЗИИ : Големина На Торба За Ручек : 11,81 "л х 10,42" Х 6,5 " В.Доволно за вашиот дневен ручек, пијалоци и закуски без да бидете премногу големи или обемни, така што не треба да се грижите дали ќе не ја сместите вашата храна. ИЗОЛИРАНА ТОРБА ЗА РУЧЕК : Изработена од изолиран неопрен, одржувајте ја температурата со часови, ја одржува вашата храна свежа, чувајте ја храната на вашето семејство безбедна од непријатни елементи пронајдени во поевтини пластични кутии за ручек за возрасни. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : машина за перење И отпорна на дамки, лесна за чистење и сушење, никогаш не бледнее, тие можат да се преклопат рамно или да се навиваат кога не се користат.

Други карактеристики

Најдобри понуди