.

.

Полица за Мијалник тропимарт,2022 Надградена Телескопска Полица За Мијалник Кујна, Решетка За Складирање На Телескопски Мијалник, Решетка За Мијалник За Телескопск?

Полица за Мијалник тропимарт,2022 Надградена Телескопска Полица За Мијалник Кујна, Решетка За Складирање На Телескопски Мијалник,

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Полица за Мијалник тропимарт : шипката за влечење на оваа телескопска кујна за мијалник е одвојлива,многу удобна и брза, разноврсна и лесна за чистење Прилагодлив Сунѓер Сапун за Корпа за Одводнување 2 во 1 : Отворениот шуплив дизајн овозможува брзо губење на водата.Одлично за чување кујнски алатки како сунѓери,четки,партали и многу повеќе. Широко Користен : држачот За Пластична корпа за одвод со закачалка за садови за кујнска бања е погоден за секојдневно чистење и употреба,за да ја одржува кујната чиста и уредна.Заштедете простор!. Телескопска Решетка За Складирање На Мијалник : држачот за Мијалник може да задоволи различни потреби-погоден за мијалници од 9,4~15,7 инчи/23,5~40 см.Продолженото складирање на мијалникот ги држи вашите садови подалеку од валканата вода во мијалникот. Со Шипка За Крпи : држачот За Пластична корпа за одвод двојно се зголемува како шипка за крпи! решетката за одвод што може да се повлече во кујната има шина за крпи и може да се користи за сушење на крпите и другите ткаенини. Полица за Мијалник тропимарт : шипката за влечење на оваа телескопска кујна за мијалник е одвојлива,многу удобна и брза, разноврсна и лесна за чистење. Прилагодлив Сунѓер Сапун за Корпа за Одводнување 2 во 1 : Отворениот шуплив дизајн овозможува брзо губење на водата.Одлично за чување кујнски алатки како сунѓери,четки,партали и многу повеќе. Широко Користен : држачот За Пластична корпа за одвод со закачалка за садови за кујнска бања е погоден за секојдневно чистење и употреба,за да ја одржува кујната чиста и уредна.

Други карактеристики

Material:
PP
Before expansion:
32*27*6cm/12.6*10.6*2.4 inches
After expansion:
45*27*6cm/17.7*10.6*2.4 inches
(suitable for sinks with ID 9.25-15.74):
Weight:
230 grams
Color:
blue,green,Red,yellow,black
Package including:
1x Tropimart Sink Shelf and Two Sponges:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement :

Најдобри понуди