.

.

Зеродеко Херметички Контејнер За Складирање Храна со Капаци и Мерења 1150мл Контејнер за Житни култури За Организација На Кујнски Оставата Чајната Кујна Масовно Ск?

Зеродеко Херметички Контејнер За Складирање Храна со Капаци и Мерења 1150мл Контејнер за Житни култури За Организација На Кујнски Оставата

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

пластика ХЕРМЕТИЧКИ КОРПА ЗА КОНТЕЈНЕРИ ЗА СУВА ХРАНА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ОСТАВАТА, чајната КУЈНА : контејнерот за складирање Храна е кружен, лесен за складирање и заштедува простор во кујната. Добро запечатени, не само за кујна, но исто така и за пикник, кампување гаража, игра соба,. : Машината за миење садови и фрижидерот се безбедни и капакот на садот може да се отстрани за подобро чистење на внатрешноста. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : контејнерот За складирање Храна е изработен од, проѕирна и издржлива полипропиленска пластика, без бис пластичен материјал и без штетни материи. Транспарентноста ви овозможува јасно да ги гледате работите, лесно додавајќи или пребарувајќи работи. ЧУВАЈТЕ ЈА ХРАНАТА СУВА БЕЗБЕДНА : Запечатете,, отпорна на истекување, чувајте ја сувата храна свежа, чувајте ја храната безбедно, спречува или глувци. пластичниот сад за складирање е доволно висок за да собере тестенини, житарки, кафе,. ВОЗДУХ ТЕСНИ КУЈНА ОСТАВАТА, ЧАЈНАТА КУЈНА ОРГАНИЗАЦИЈА : Житни Контејнери Складирање Сет-Житни Диспензерот Херметички Сад За Складирање На Храна.

Други карактеристики

Најдобри понуди