.

.

Itanazing Плоштад iPhone 14 Случај &засилувач; iPhone 13 Искра Случај За Жени, Сино-Зраци Ласерски Холографски Симпатична Луксузни Сјајна Дизајн Случај Заштитен Случај Покрити?

Itanazing Плоштад iPhone 14 Случај &засилувач; iPhone 13 Искра Случај За Жени, Сино-Зраци Ласерски Холографски Симпатична Луксузни Сјајна

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

Специјално дизајн За apple i Phone 14 (6,1 инчи) и Apple i Phone 13 (6,1 инчи), [Безжично Полнење] Компатибилен со безжичен полнач Квадратниот дизајн и 3д Дијамантската шема ќе направат вашиот телефон да изгледа поскапо и повкусно. Уникатниот дизајн го прави најдобриот подарок за девојчиња, момчиња, мажи и жени. Дизајнот со целосна заштита го покрива секој агол на вашиот i Phone, подигнати рабови околу камерата и екранот особено четирите агли помагаат да се заштитат од гребнатини и паѓање. Тпу Материјал : Изработен од Флексибилен Тпу Гел. Случајот i Phone 14 е лесен за инсталирање и полетување. Направете ви попогодно за полнење без да го отстраните случајот. Пристап до сите контроли и карактеристики; Совршени исечоци за звучници, камера и други порти. Специјално дизајн За apple i Phone 14 (6,1 инчи) и Apple i Phone 13 (6,1 инчи), [Безжично Полнење] Компатибилен со безжичен полнач. Квадратниот дизајн и 3д Дијамантската шема ќе направат вашиот телефон да изгледа поскапо и повкусно. Уникатниот дизајн го прави најдобриот подарок за девојчиња, момчиња, мажи и жени.

Други карактеристики

Најдобри понуди