.

.

Сунѓери за садови Сунѓери За Тенџере Блок За Чистење: 10 парчиња Метални Тави За Перење Рачно Брусење Блок За Повеќекратно Полирање Сунѓери За Брусење Четка За Шкур?

Сунѓери за садови Сунѓери За Тенџере Блок За Чистење: 10 парчиња Метални Тави За Перење Рачно Брусење Блок За Повеќекратно Полирање Сунѓери

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Тие можат ефикасно да го исчистат кујнскиот прибор и ќе ви бидат асистенти за домашна работа Изработени од добри материјали и стабилни и можат да се користат постојано долго време без кршење. Крпата за кујнски садови е со мала тежина и брзо, така што нема потреба да се грижите за необичен мирис. Овие средства за чистење се направени од сунѓери, што ви го олеснува чистењето на садовите. Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во неговото користење. Опис ова е кујнски сунѓер за чистење. Може широко да се користи во даски за сечење, ножици, саксии, кујнски вентилатори, чистење алатки и отстранување на ' рѓа. навистина прекрасна гума за сунѓер за алатки за перење прибор. Карактеристики-Материјал : Сунѓер и шмиргла - Боја : Кафе.- Големина : ОКОЛУ 7Х4Х2, 5СМ. Пакет Вклучувајќи 10 сунѓери за Чистење х.

Други карактеристики

Најдобри понуди