.

.

Ruluti 8pcs/Постави метална картичка за сечење цвеќиња, правејќи образец за DIY за сноп -книги

Ruluti 8pcs/Постави метална картичка за сечење цвеќиња, правејќи образец за DIY за сноп -книги

DEN 108.32

Количина на стоки
Тековен

Лесно за употреба- Металот се компатибилни со повеќето главни брендови кои умираат машина за сечење како машина Cuttlebug, одличен додаток на вашите алатки за правење картички Големина- Цветот со различни обрасци и големини, совршен за проекти за зачувување на хартија. Mulipurpose- Сетот за намалување на металот е многу практичен! Совршено за белешка, правење картички, хартиени занаети, тематски покани, книги за џеб, декорација на албуми, рамка за фотографии итн. Дизајните за белешки за да бидат тотално уникатни. Материјал- Изработката на картички е направен од јаглероден челик, здрав и издржлив за употреба. Лесно за употреба- Металот се компатибилни со повеќето главни брендови кои умираат машина за сечење како машина Cuttlebug, одличен додаток на вашите алатки за правење картички. Големина- Цветот со различни обрасци и големини, совршен за проекти за зачувување на хартија. Mulipurpose- Сетот за намалување на металот е многу практичен! Совршено за белешка, правење картички, хартиени занаети, тематски покани, книги за џеб, декорација на албуми, рамка за фотографии итн.

Други карактеристики

Size:
12*6cm.
Package:
1 set.
Material:
carbon steel.
Color:
Silver.
Note:
1.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind.:
2.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind. :
Package Including:
1 set*metal die cuts :

Најдобри понуди