.

.

Алатки за крим на метални куќички, 0,5-0,8мм Кил плоча за пробивање на обврзници за заклучување на бравата за прицврстување за прицврстување на единечна алатка за рак?

Алатки за крим на метални куќички, 0,5-0,8мм Кил плоча за пробивање на обврзници за заклучување на бравата за прицврстување за прицврстување на

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Поврзување на клешти за приклучување на кели : Поврзување на таванот/таванот/'рѓата челична плоча и фиксирање без навртки, специјално дизајнирани за фиксирање на лесен челик од 0,5 мм-0,8мм Материјал : Материјал за глава на секач-легура, тврда HRC56-58; Прицврстувач на челична плоча од челична плоча со тела; Третман на топлина на главата, цврстина HRC40-50; издржлив. Стил на удирање : Правоаголна дупка, ширина на дупката 2мм, прицврстување на само-заклучување, нема потреба да се поврзувате фирмвер, удобен и брз. Апликација : Конструкција на растенија, канцелариска декорација, декорација на мебел, декорација на продавници, рамка за дрвени куќи, итн. Димензии : должина на рачката 120мм, вкупна должина 310мм, ширина на клешти и ширина на клешти 55мм. Поврзување на клешти за приклучување на кели : Поврзување на таванот/таванот/'рѓата челична плоча и фиксирање без навртки, специјално дизајнирани за фиксирање на лесен челик од 0,5 мм-0,8мм. Материјал : Материјал за глава на секач-легура, тврда HRC56-58; Прицврстувач на челична плоча од челична плоча со тела; Третман на топлина на главата, цврстина HRC40-50; издржлив.

Други карактеристики

Најдобри понуди