.

.

SXYMKJ 2 Боја Кожа Со Клучен Синџир Модел USB Флеш Диск USB 2.0 4GB 8GB 16GB 32GB Пенкало Диск 64GB

SXYMKJ 2 Боја Кожа Со Клучен Синџир Модел USB Флеш Диск USB 2.0 4GB 8GB 16GB 32GB Пенкало Диск 64GB

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Usb капацитет : 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB Тип интерфејс : USB2. Работна температура : 0~ 50. Брзина на виртен : 4~ 8МБ/секунда. USB конекција, поддршка топла приклучок и игра. Usb капацитет : 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB. Тип интерфејс : USB2. Работна температура : 0~ 50. Брзина на виртен : 4~ 8МБ/секунда. USB конекција, поддршка топла приклучок и игра. Usb капацитет : 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB.Тип интерфејс : USB2.Работна температура : 0~ 50.Брзина на виртен : 4~ 8МБ/секунда.USB конекција, поддршка топла plug&play.No треба погон/напојување само приклучок in1 GB актуа капацитет=92 OMB~990 MB2 GB актуа капацитет=1. 9gb4gb вистински капацитет=3. 8gb8gb вистински капацитет=7.6 GB16 GB актуа капацитет=14. 5gb~15gb32gb вистински капацитет=29.5 GB64 GB актуа cacap i ty=58 GB~ 60 GB.

Други карактеристики

Најдобри понуди