.

.

Светлина за нокти, ламба за нокти гел за нокти Полска ламба за нокти, предводена ламба за лампи за леќи за лекување, предводени ламби за нокти за гел, светло за светл?

Светлина за нокти, ламба за нокти гел за нокти Полска ламба за нокти, предводена ламба за лампи за леќи за лекување, предводени ламби

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Светло на блицот за ноктите : Цревото на ламбата за нокти за брза нокти може да се прилагоди под кој било агол, што може да светне слободно да пече лепак Полската светлина за гел за маникир усвојува LED светло -чипови и светло за време на времето на 60 -тите, што совршено ја решава налепницата за нокти. Светилка за уметност на ноктите : Бесплатни раце, суви раце брзо без мртви краеви, лесен за употреба. LED светилка за лекување на ламбата со флексибилно црево, со прилагодлив дизајн 360 °, прилагодете се на различни агли за сушење на ноктите, секогаш пронајдете ја идеалната позиција. Полски за нокти на гел : Лесниот гел за лекување на лекување на лекови за лекување на лекување лесно за себе и за вашите гости, погодни за употреба дома и во салони за нокти. Вграден во батерија, 2 часа траење на батеријата, едно функционирање на едно копче, може да се заврши со прилагодување на вратот на ламбата за барања за различни агол. Светилка за нокти : Фен за полиња за лак за лак е исклучително погодно за носење, погоден за салон за нокти или домашна употреба, совршен за loversубители на ноктите, почетници, маникири. Може да се користи и за поправка на мобилни телефони, флуоресцентна боја, итн. Светлина за ноктите : Школка на лакот за лакови од гел е изработена од ABS материјал, што е анти -капка, лесна. Машината за маникир ја прави оваа ламба за нокти Gooseck лесна за примена на маникир за себе и за вашите гости, погодна за употреба дома и во салони за нокти. Прилагодлив агол : Цревото на ламбата за брзо сушење маникир може да се прилагоди под кој било агол, што може да светне слободно да пече лепак.

Други карактеристики

Item Type:
Gel Polish Dryer
Power:
3W
Battery type:
Lithium ion battery (Shipped with built in battery)
Battery capacity:
1000mAh
Number of light chips:
1pcs
Package List:
1 x Nail Lamp:
1 x USB Cable:
1 x Manual:

Најдобри понуди